-->

:)

Views

Holidays excitement waiting!!!
take care buddies

may Allah bless

MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012

Views

hehe

cantik kan jam tangan kat bwh ni
*blinkblink mataku melihat

yela, dulu kalu wrist tanpa jam, rasa cm x lengkap

tapi tuh dulu, sejak jam rosak....
dah malas nk tukar y baru..
sadis kan kisahku..
ahaha

ok la, jom la join ramai2..
mana taw kot2 ada rezeki dpt la jam tuh

aku prefer black ones
:)
selamat mencuba


Nak join klik sini atau banner ye >> Magnolia Pert Giveaway 2012




Segmen Interview Review by Hana

Views



klik kat banner ye :)



Siapakah nama anda??

Nama diberi Noriah... tp lg femes ngan nama Yayah.. hehe

Berapakah umur anda??

Tanggal 04 Okt 2012 ni, saya bakal berumur 22 tahun.. *tua dh

Apakah konsep blog anda??

Sempoi, memorabilia

Apakah perasaan anda menjadi seorang blogger??

saya sgt suka bila blog dikunjungi dan bila ada comment2 y membina
besides that, I love blogging 
because
'mutual friends' aka blogger sentiasa bertambah :)

May Allah bless the 'ukhwah'

saya 'tag' insan2 comel ini

1. Cik teddy corner
2. Amalina adibah

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

Views

Contest ni sesuai sgt utk muslimah2 sweet yang comel lagi ayu pada pandanganku

hehehe






SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-








xde keje la ni =.='
have a nice day

wassalam

Fruit Drawing

Views

Pineapple- longitudinal and cross section-

Mango

Tamarind aka 'asam jawa'

Papaya aka betik

Winged bean and also known as Kacang Kelisa

I've been stucked in drawing since I was a kid

and being an agricultural student, I have to master the botanical features of the plants

ni la hasilnya bila melukis xde mood
and agak seksa la bila nk kena cari label
ahaha

but that's actually is a tool for me to release some stress
by pouring my expression in drawings

bia la huduh pun, yang penting assignment aka lab report siap..
muahahaha


dah lama x melukis
it seems awkward *the drawings isn't it?

enjoy!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...