-->

mai tengok inspired vid nih meh....

Views
sory for posting the new updates so diligently...

but now, I really wanna share with you the most closest thing in our heart....
guess what??

Al-Quranul karim...
mashaAllah...

if you ever watch these awesome videos, you'll be inspired by those awesome peoples that are able to memorize al-Quran even though they are not speaking Arabic... subhanaAllah~

I do not own anything.... thanks to Fatin Suraya for sharing this link in FB..... :)

ha, apa tunggu lagi.. sila2 klik link kat situ.. anda xkn rugi menontonnya..

Click the Koran by Heart beside the homepage.... may Allah bless.....




::kisah kelip-kelipku::

Views

ttbe rasa agak rajin nak update entri panjang2 ni.. since mata pn segar-bugar lepas sahur tadi.. Alhamdulillah :)
Alkisahnya, waktu aku kecik2 dulu, ayah/tok wan aku pernah cerita kat aku pasal kehidupan orang tua zmn dolu2..
waktu kita blm ada kemudahan elektrik ni la..
dia cakap bila lampu pelita dh abes minyak, kalau nak membaca.. diorang tangkap kelip-kelip letak dlm bekas kaca..
nanti 'Kelip-kelip' nih la yang menerangi kegelapan malam :)..


aku sendiri pun pernah merasai hidup dalam dunia pelita....
sempat merasainya since aku lahir sampai umur aku mencecah dlm 6 tahun kot..
kiranya aku memang pernah la membaca buku guna pelita mcm zmn dolu2...

Kad raya! Way To Go!!!!!!!!!!

Views



Kad raya sudah siap ditulis pesanannya.. kepada semua sahabat dan teman2 terpilih, sila tunggu pak cik posmen menjalankan tugasnya ok...I like :)




sapa nak kad raya??? angkat tangan!!!!

Views

sebelum start mukadimah ni, aku terfikir sesuatu.....:face14:



rasanya dah lama kot x hantar kad raya by Pos Malaysia kan? :118:


sejak2 era sms :24:dan ecard ni muncul..


almaklumla bak kata orang lagi cepat sampainye..


tapi aku lagi suka dpt kad raya drpd ecard.. :face2:


seronok bila p cik posmen hantar kad kat depan rumah.. :face18: surat aku ke tuh?
tertanya-tanya siapa penghantarnya.. ingat juga dia kat aku.. hehe.. :face49:mcm2 la aku nih


actually tahun ni aku terasa mcm agak rajin nak menghantar kad raya buat teman2 aka sahabat aku yang sentiasa ada untuk aku waktu susah dan senang.. token of appreciation la nih.. :k:
sort of~ :face56:
lagi satu, aku nak tambahkan keje pak cik2 posmen tuh :face50: tade ah, memain je.. x baik buli org bulan2 pose ni
tujuan utama sebab nak bg kwn2 aku hepi je kot dpt kad raya :) the rest, let them be~ hahaha
:face64:
buat sahabat yang bertuah (ecece, mcmla nk dpt award) tggu pak cik posmen menjalankan tugasnya ok.. daa~ :102:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...