-->

merungkai kenangan lalu.... T_T

Views
lagu ini didedikasikan khas buat
sume sahabat2 yang sentiasa berada disisi time susah dan senang
rindu n always sayang korg forever n ever.......
aniah, ika n me...miss this moment~

join activity with classmates

mkn 'cucuk2' kat Pantai Batu Burok, ganu..sedap sgt...
my bestfriend didie...

iqah..cute as always

'jamuan' kelas tanpa dirancang.. nway, best2!
terkenang sebuah memori lalu..
kisah persahabatan kita bersama
di dalam satu pengajian
menimba ilmu dan pengalaman
mengingatkanku pengorbanananmu
terpahat padu di kalbuku......
bersama rakan, taulan dan guru
tawa ria mu menghiburkan hatiku
indahnya suasana ketika itu
terjalin ukhwah sejati

[Lyrics] Imagine '상상 from CN Blue

Views

[Lyrics] Imagine '상상'

처음 순간 꿈인 같았어
천사처럼 예쁜 미소 때문에~
그런 니가 나의 사랑이 되면 어떨까?
상상만으로도 행복해 지는걸~

매일 너를 상상해
서로의 반쪽되는 우릴 상상해
서로 닮아 가는걸~ oh~
나의 꿈들이 이루어지기길~

나는 너를 사랑해
사랑이 돼줘 너를 사랑해
용기내~ 고백 할게 oh~ oh~
You're my imagine love~

[Translations]

[Lyrics] Imagine '상상'
When i first saw you it was like a dream
Because of your angel-like smile
I wondered what it would be like if you became my love
Just imagining it makes me happy~

I imagine (think) about you everyday~
I could imagine us coming together
We're becoming alike~ oh~
I hope this dream come true~

I love you....
Be my love, i love you
Have courage, i will try to confess oh~ oh~
You're my imagine love~


When I first saw you, it was like a dream
Because of your smiles which are like that of an angel
If this you could become my love, what would I do
Just thinking about that had me feel so happy

I will let you know
I'm imagining you
Imagine you looking at a smiling me
You who are holding my hand~ Oh~ Oh~
Under a spell you become my love
Imagining you, imagining you sleeping in my arms
You're kissing me~ Oh~ Oh~
Imagining sweetly

In a white house on a small green green hill
We are sitting on a yellow swing
I serve you morning coffee when
you wake up in the morning

I imagine to be with you every day
Imagining myself holding you~ Oh~ Oh~
Imagining sweetly

Every day we can imagine our being the other's half
We imagine that
we become more and more alike
My dream will come true

I love you, be my love
I love you, I pluck up my courage and confess
Oh~ oh~
You're my imagine love

Imagine>CN Blue....

Views
video 
machonye diorang.. haha
nway. this one is teaser for their new album...
enjoy..

>< nekad.....

Views

dear yayah
mampukah aku menambah berat badan dalam masa 2 minggu?
mesti orang lain tertanya2 kenapa lak nak tambah berat kan..
sebenarnya niat di hati nak derma darah..
tapi x pernah kesampaian...
asyik derma illegal je kat sang nyamuk kelaparan
pahala what! XD
hopefully, bila dh kawin nanti.. ecece.. menggatal lak ayat aku ni
blh kot nak derma darah
since orang kata bila dah ada anak..
berat badan automatik naik..
yeke?
time tuh la aku volunteer derma darah..
and I hope for that time, I will say no if I had a chance to make a good deed...

special entri... >< ottoke............

Views
dear yayah.. aku rindu sangat kat famili.. Yongseo couple.......... huhuhuhuhuhuhuhu
serius aku tgh tension tahap cipan sekarang nih.. ottoke??????????
ya Allah, tolonglah lepaskan belenggu hati aku ni..
tadi tpon mak pn asyik kuar je airmata nih.. non-stop.. aku mmg rasa nak lepas je.. bia all out.. tp aku x terpikir lak y mak aku sti risau ngan keadaan aku skrg.. phm2 jela aku nih manja sket.. lgpn, da lme sgt aku x jumpa famili.. sedih+sepi+rindu sume dtg sekali.. mau x sakit jiwanya aku.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
kalau nak diikutkan hati, nak je aku wat bungee-jumping skrg! leh gak jerit mcm org gile pastuh gelak sorg2... tp kang ad lak org tpon ambulans hospital tanjung rambutan naya lak aku.. mak...............
yayah.,...
ko ad wat salah kat orang ke>>???
apsal mood down sgt nih??????
td aku da tgk markah test physio.. ya Allah, rasa mcm batu dari tingkat 12 jatuh atas kaca.. mcm tu la hati aku berkecai menjadi serpihan yang halus menusuk... gile teruk........ T_T
nsib baik plant protect ngan soil sc ok sket.. kalu x mmg aku rasa mcm nk ketuk pale kat dinding... tension
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hurm.. arini sume mende aku wat x jadi....... cmne la..
g hospital nk derma darah pn x lepas.. pastuh blik2 naik bas, aku lak ter'over' excited state.. then memekak dlm bas smpai ada senior yang x puas ati sbb bising sgt.. sory kak, x sengaja.. actually, aku mmg x perasan y kitorang je bising kat situ... ampun la kak ek....
y pasti, aku rasa arinih totally bad day bg aku... huh.. apela nasib.. tp blom smpai tahap malang lagi kot..
(sedapkan hati)
................


p/s: this entri need to be highlight.. if still cannot see, u may not seem to live longer.. haha.. cold joke LOL
ekspresi muka yang comel.............
my dearest adik, najmi

seni itu indah....

Views








semalam aku ad join program Institusi Seni Khat bersama dengan ahli2 ko-khat UniSZA.. mula2 tgk pameran mmg kagum gile tgk tulisan kaligrafi yang penuh dengan warna-warni.. ada beberapa tulisan yang betul2 memberi 'sparkling' dlm mata aku di kalangan yang tebaik tuh.. tapi..
kalu kena pilih salah satu.. aku pn x reti nk judge.. hehe

aku, Elin ngan Naimah sempat bergambar dengan tokoh seni khat dari Syria.. nama beliau Adnan Syeikh Osman..ni karya beliau..

Rupa-rupanya, ramai gak penggiat seni khat nih di Malaysia.. cumanya mungkin kita sendiri x terdedah dengan pendekatan seni kaligrafi ni di Malaysia.. antaranya Nik Abdul Rahman Zaki, dan lain2.. selain tu, kitorang sempat menemuramah beberapa penggiat khat (tugasan yang disediakan oleh Ustaz Alias utk kitorang).. ha, ustaz Alias pn sebenarnya antara yang terbaik juga tau.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...