-->

Hibernate. Sleepy eyes 0.o. Sunshine

Views



(gambar xde motif dengan entri kali ni, saja upload sbb comel >.<)

5.39am
Alhamdulillah, masih lagi bernyawa saat ni.. 
:)

Exam x abes lagi, saja menggatal nak update blog sbb rasa blur tetiba tgk nota y serabut serabai
malas gua nak layan keserabutan ini, 
oh, tidak (berdrama jap)



bukan Rain penyanyi korea tu taw.... xmau2

Hujan hari2 kat Terengganu skrg ni

Send someone to love,
I need to rest in arms,
Keep me safe from harm,
in pouring rain

#mood jiwang sebentar

dugaan sungguh bila nak study
sbb lagi best 
bila leh berhibernasi di bawah selimut, dengan meletakkan badan yang sengal2 di atas katil yang mengulit tidur
aiseh, ayat mau POWER!
Hahaha


dan bila sejuk2 ni, perut akan sentiasa minta dimanjakan
nak suap2 bagai
nafsu sungguh. haha
baik gua layankan tido drpd makan

diet sikit ujung2 sem ni

Hujan tu best.. tapi aci x nak kuar ayat x bape bersyukur

Saya rindukan mentari

rindukan mentari menemani di kala siang hari



#manusia memang x pernah bersyukur kan, aku pun tergolong dlm golongan x bersyukur tu... hm






Anyway, 
Subhanallah, 
Alhamdulillah, 
Allahuakbar 
atas segala nikmat yang Allah kurniakan pada kita


kdg2 kita hanya mengeluh dengan 1 ujian y Allah bagi
langsung x bersyukur dgn 1000000000x nikmat y Allah kurnia..

Astaghfirullah

have a nice day


may Allah ease everything in your life
aamiin
Salam Jumaah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...