-->

Tempat yang jauh lagikan dikenang~

Views


Hari tu, aku godek2 la video2 menarik kat Youtube kan

then, ada 1 vid ni cm klasik gila je aku tgk preview/trailer nye
aku pun ape lagi

download la menggunakan downloader y mmg expert tahap kelajuannya berbanding menonton secara online
ha ha ha 
Ni videonya



Serius buat aku terkenang negeri sendiri

Tgk dlm video ni, mmg rasa mcm diri berada di sana jua saat ini

he he he *puitis x ayat saya?

kau ada? kihkihkih (gelak 3 harakat, bukan 3 rakaat ye)

aku suka quote ni

Bukankah kecurigaan itu telah terbunuh tika kita bersapa- Usman Awang


overall, aku rasa video ni mmg awesome sgt

maybe sbb ni la tmpat lahirku, tmpat ku bermain dan terjatuh 
tersepak batu, jatuh basikal, jatuh cinta.. Oops *geleng-geleng

by the way, Ladang Tebu is my childhood area 
Kilang Gula

that's why la I pun 'manis' orangnya

hahahaha

ok, bila ayat perasan dah kuar ni, mksdnya kena stop da la ni...


Tolonglah tengok! (nada memujuk ni) ^^


terkenang segala detik manis pahit di rumah :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...