-->

Dikejar kerbau?? Hahaha

Views
(16.10.2011)


Kami dak2 Biotech ni meneruskan operasi mencari weed.. kali ni untuk aquatic weeds lak.. so, kitorang masuk bendang@ sawah.... 


hehehe...



nak dijadikan cerita... tengah2 seronok snap gambar tuh, ttbe En Khairil pesan jangan dekat sangat dengan kerbau tuh.. time tu, kitorang rileks agi sebab ingatkan dah kena tambat.. 


and, tetiba je....


dengusan kerbau yang dah umpama ngauman T-Rex tuh membuatkan kami semua yang menapak kat sawah tuh bertempiaran lari...


ada yang masuk dalam lumpur (even pada mulanya sume bertahan xnk masuk dalam sawah sebab xnk seluar kotor) .. hihihi


and ada juga yang hilang sepatunya... 


aku sendiri pun lintang-pukang lari dengan meninggalkan sampling bag yang masih kosong.. nasib baik kosong


cuma aku terfikir gak, kenapa aku campak sampling bag tuh
bukan boleh buat aku lari laju pun.. lain la kalu leh terbang dek campak benda tuh kan?
refleks la tuh kot :)


and alhamdulillah, kitorang meneruskan operasi mencari weed and insects seperti biasa....


as usual, art collection :) peace no war

beberapa gmba dak2 kelas y smpat di'snap'

xjadi amek gmba kerbau.. eden trauma la :)

apa yang pelik dalam pic ni?

cuba teka apakah motif pic ini? :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...