-->

Library

Views



baru2 ni aku merajinkan diri untuk menjejakkan kaki ke perpustakaan negeri..
seingat aku la, last time aku g library tu zaman tok kaduk.. eh, time f3..
dah lama kan?? sejak ada internet, aku lebih terdorong untuk mencari maklumat di hujung jari...
seronok gak berpeluang g library kali ni..
aku nak kongsi sesuatu sebenarnya
niat pada mulanya memang untuk mencari bahan rujukan untuk assignment aqidah dan akhlak..
dah jumpa bahan, aku pun terus buat salinan.. malas nak baca lama2 kat situ
pastuh, sementara tunggu tu aku cari buku2 lain untuk dibaca 
then, I found out novel judul 'Tuhan Manusia' by Faisal Tehrani
ada sesuatu pasal novel ni yang membuatkan aku terpaku membaca karyanya satu persatu.. subhanaAllah.. 
idea tentang pluralisme yang dirungkaikan dalam novel ni terasa berkesan dalam hati ini..
walaupun aku x sempat menghabiskan pembacaan, aku nak sarankan kepada semua untuk membacanya..
karya yang begitu bernas dan berilmiah..
ah, rindunya zaman SMAP.... 
syukran Faisal Tehrani..
Alhamdulillah


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...