-->

Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Peringkat Negeri Perlis

Views



:51:
~ :face9:
himpunan gambar2 HPPN yayah~

HPPN yang sedang berlangsung di dataran Syeikh Ahmad Perlis betul2 best..terutama untuk orang yang memang minat bidang pertanian.. macam aku.. hehe.. kat sana banyak jabatan2 dan organisasi yang terlibat.. ada jabatan pertanian, pertubuhan peladang dan macam2 lagi la.. macam2 info pasal pertanian boleh diperoleh kat sini..
aku tengok Ikan Keli Africa, OMG! Besar gile kot :131:. pastuh sempat ber'sapa' dengan kambing putih yang cute2 belaka.. tgk inovasi pertanian yang UiTM, UniMAP ngan jabatan pertanian buat..
bile g tgk hamster kat pet section tuh, :face51: memang rasa mcm nak beli sbb comel sgt.. tapi kalu dh diri sendiri pun x terjaga.. nanti2 la dulu kot.. :k:
Kepada sume rakyat Perlis yang rasa macam nak enjoy2 dan xde benda nk buat tuh, apa kata mai ramai2 meriahkan suasana! > sampai 30 Julai 2011 je < ... hehe :57:




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...