-->

Kosong.. Sepi :(

Views

Entah kenapa aku rasa sejak masuk sem 7 ni
hidup aku ngan blog mcm sgt renggang
mmg hilang jiwa nk berblogging

tp aku rasa mcm nk meluahkan sesuatu
cuma xtau nak luahkan pd siapa, dan bagaimana

tapela.. aku sedar aku masih punya ALLAH
that's really what I need the most this time



Cumanya, bila aku 'down'
aku akan jd lebih menyendiri
menyendiri dan terus sunyi dalam kesepian y aku sendiri hanyut dan lemas di dalamnya
mungkin jiwa ini terasa kosong

banyak dosa

itulah puncanya

buat sahabat sekalian,
ampunkan kesalahan dan dosaku pd kalian

aku mohon pada Mu ya Allah
tenangkan hati ini
agar ianya bisa melihat sinar kebahagiaan dan ketenangan y abadi


utk peroleh cinta Mu :(

T.T

may Allah bless....





-16-12-2012-3 Safar 1434-


10 comments:

  1. memang kita sbg manusia tak dapat lari dari dosa..kena istigfar selalu..in shaa Allah jiwa jadi tenang..ingat Allah, jiwa jadi tenteram. :)

    ReplyDelete
  2. kdg nk jugak mluah pada sesuatu kan :)

    ReplyDelete
  3. akak pun suka meluahkan apa2 je kat blog.. blog ni dah macam diari akak je, tp berhati2 kerana x semua di alam maya ni 'rakan menangis'.. takut ada yg tertawa jer, so berhati2 dalam apa2 jua hal

    ReplyDelete
  4. yeke..mungkin sbb cik yayah stress sgt kot..ada masa2 lapang tu try la rewardkan diri sendiri tu skit yer..p buat spa ke, facial ke, shopping ke..hehe

    ReplyDelete
  5. sedangkan iman pon bertambah dan berkurang, inikan pula semangat ber blogging.. :O)

    ReplyDelete
  6. i forgive u. even though u have nothing wrong with me. haha. semoga Allah memberi ketenangan :)

    ReplyDelete
  7. SEMOGA kite same2 memperoleh ketenangan dr ALLAH. :)

    ReplyDelete
  8. semua manusia tak terlepas dri melakukan dosa.. May Allah bless you :)

    sama lah,, hilang jiwa nak blogging :(

    ReplyDelete
  9. lamenye xnmpk berblog.. hee
    hmm... kadang2 biaselaa allah nk uji sbb dia syg,,, cari laa org tersyg n luah... hee ^^

    ReplyDelete
  10. sama la, kesian belog ditinggalkan sepi. :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...