-->

dh nak balik MARDI

Views
kejap sangat rasanya cuti weekend ni kan
balik umah seronok tapi kalau kejap sangat pn x best gak
papehal, aku bersyukur sangat2 sebab berkesempatan juga balik umah
kebetulan skrg ni musim cuti sekolah
so, semua ahli keluarga berkumpul..
macam suasana hari raya plak kan?
haha XD
tapi mak jang x balik agi so x complete agi la
xpe2.. yang penting aku berada dengan orang yang aku sayang pun dh cukup
ok la.. balik MARDI nanti kena niatkan hati supaya lebih ikhlas dalam menuntut ilmu Allah ni
Fighting!
balik ni aku layan lagu SNSD yang baru
album japanese diorang
aku suka lagu great escape, mr taxi
best2..
snsd jjang!
seohyun pn dh banyak improve vokal dia
sbb "yonghwa" kah?
haha.. jokin' lorh...
ok..
adios..
bon voyage...
bye3

my lovely SNSD.. Fighting girls....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...