-->

kenduri-kendara!

Views
hehehe XD
tadi aku dan beberapa orang staf MARDI yang lain
termasuklah K Wani, K Mashi and Syu
pergi makan kenduri kat rumah En Noordin kat Taman Sawa
best2
sbb dapat mkn free.. hihi
raja sehari :)

anak dia cun la..
plus, kitorang amek mknn extra..
ni la namanye life bujang k
pantang nmpak free je, excited je gayanye
praktikal kat sini enjoy abes la..
xpayah nak pikir pasal bajet makan since slalu ad je rezeki yang datang..
nanti nak recommend kat junior2 la
kalau rasa hati ni baik sikit la
tengok la dulu :)
tadi pagi blaja pasal entomologi
briefing je
sok aktiviti kitorang pergi suntik racun serangga kat pokok mangga
untuk hapuskan stem borer yang mmg dikenali sebagai ulat pengorek batang
mango and ciku stem borer

macam2 la kitorang blaja
nanti I update lagi ea...
daa...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...