-->

still missing Yongseo.. haish

Views
banmal song the best!

almost 2 months Yongseo leaved "We got married' program but I still miss them so much.. entah apa la love spell yang diorang buat kat diri aku nih sampai hati aku terpaut ngan diorang kan.. yang pastinye, aku admit yang aku btol2 fanatik ngan diorang..
siap donlod agi FMV Yongseo version.. haha..

mula2 aku kenal Seohyun, aku search pasal dia dalam Youtube, then aku terkejut sebab tgk dia 'date' ngan Yonghwa.. time tuh aku blom betul2 mengenali both of them.. then, aku tgk Seohyun ni comel sgt2.. and plus, dia lagi muda dari aku.. my dongsaeng.. tapi dia nampak lagi matured daripada aku kan.. hehe.. x kesahla.. yang penting aku respect dia sbb dia innocent, kuat berusaha dan cute.. :)

Yonghwa, aku kenal dia since tgk cte You're Beautiful.. x kenal dia sbg leader CN Blue agi time tuh.. then, bila aku follow diorang.. baru aku taw yang aku sebenarnya dah jatuh cinta (love at the first sight) ngan diorang... kekeke~

time tuh aku ngah frust sbb bertepuk sebelah tangan.. so, bila aku layan diorang, automatik hati aku sembuh bila tgk cute nye diorang ni.. mcm real couple..

both of them have their own charms that always make my heart flutter when I'm watching them together.. biar la orang ckp diorang awkward.. sbb bagi aku mula2 mmgla awkward.. tapi, lepas tuh aku happy sbb Hyun opened her heart to Yonghwa.. haha.. so sweet...


every Saturday night, I will wait patiently in front of my laptop to see update of their episodes.. my heart always duguen duguen.. hahaha.. mcm aku plak yang bercinta kan?? eventhough diorang jarang ada skinship, tapi aku nmpk keikhlasan diorang.. sekurang2nya Yonghwa paham Hyun x biasa.. alahai, romantik juga Yonghwa sebenarnya.. dan Seohyun juga telah mempengaruhi aku untuk buat scrapbook.. hihi..


after they ended WGM, memang terasa sunyi and sentiasa nantikan update2 baru dari diorang.. memang kalau blh aku nak tgk diorang in real relationship.... kalau diorang get married for real, mmg aku sanggup fly g Korea.. haha.. that's one of my wishes in my life...
why both of you are very cute???? aigoo...

To Yonghwa and Seohyun,
I really hope both of you succeed in everything you passionately done in your life... be healthy and always happy because I will always support both of you.. You two are really amazing that brings something new in my life.... Yongseo couple forever in my heart... with lots of love

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...