-->

masa untuk bersenang-lenang

Views
semalam kitorang nervous gile sbb ada presentation LI kat MARDI Bukit Tangga.. da la kebanyakan RO dan other staffs pn ada kat situ.. memang melompat2 la aku semalam sbb x well-prepared nak ckp kat depan.. alhamdulillah, kitorang sume dapat present dgn baik walaupun ada juga kesilapan teknikal made by myself.. hoho.. blh pula x keluar tajuk kat PPT tuh.. adeh la.. mmg terkejut tahap cipan time tuh smpai lupa nak perkenalkan nama.. haha..... :)
da mcm ala2 high school musical lak kitorang.. hehe :D.. ni last pic ngan membe2 praktikal UMT
penyampaian sijil dari Pengurus stesyen MARDI Bukit Tangga, En Khadzir b Darus

baru seharian aku kat rumah.. pagi tadi semai anak pokok petola ngan apa ntah lagi satu pokok.. Tok Yah cakap nanti puasa leh makan sayur tanam sendiri.. hehe.. bagus2, berfikiran jauh.. aku pn kena jadi mcm Tok Yah gak la gitu.... ttbe terasa rindu lak kat MARDI.. sob.. sob..
aku nak cari kerja sikit la lps nih... nak cari duit sendiri.. nanti blh la bayar hutang2 kawan, beli baju baru n blnje adik2 mkn.. keke.. ni la rutin sbg akak sulung.. family comes first... hehe
ok la... jom mkn nasi goreng berwajah.. hehe.. masakan orang lain tapi topping I buat sendiri k...
yummy..
enjoy...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...