-->

Recommended Playlist during Stress Time XD

Views
Assalamualaikum sume..

disebabkan aku busy la sangat sebab banyak keje x siap..
aku cepat emo.. cepat down.. 

HARAP PAHAM SITUASI INI!
salah satu cara aku nak release tension
adalah dengan mendengar lagu2 yang ntahpape..
and aku agak pelik nape sejak 2 menjak ni
slalu je aku dengar lagu omputih
dh jarang dengar lagu korea..
ada la sket2...
lagu SNSD jela..
yang lain mcm xde nafsu nk dengar...
reason why??
maybe sbb perasan diri dh matured kot..
(sbb pernah terpkir kalu aku dh x minat kpop mksdnye aku dah menjejak ke level yang leh kawin)
kekeke...
ok2.. *joking lorh XD

maybe sbb zmn kanak2 aku familiar ngan lagu omputih..
era kpop datang time 2007 kot..
lepas abes spm..
I guess =.="
and nak taw playlist lagu2 omputih aku
by the way, taste aku memang pelik skit ^^
aku suka dgr tempo yang 'catchy', the songs with beautiful lyrics
and the most important blh membuat aku tersenyum or menangis
kan dah kata..
aku memang pelik

Check this out (mostly lagu lame2 je) lagu baru x sempat nak search.. ho, alasan x leh blah





1. Shayne Ward- No promises
2. Gareth Gates- Anyone of Us
3. Daughtry/ Westlife- What about Now
4. Westlife- Flying Without Wings
5. Jordin Sparks-One Step at A Time
6. My Chemical Romance - Helena
7. Simple Plan- Perfect
8. Celine Dion- I'm Alive
9. Westlife- I don't wanna fight
10. Westlife- Hard to Say I'm Sorry

p/s: disebabkan wifi tetiba mcm Achatina fulica, aku mls nk letak emoticons y super cute.. next time lorh XD

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...