-->

Segmen: Jom Tambah Follower by NI

Views


Lama gak aku x join segmen pelbagai ni
blogwalking pun dh jarang2
*jarang ke?

Hehe

ok2, setelah di'tag' oleh En Aku Si Jebat ni
aku pn join la separa hati
memain je :)

so, harapnya lepas ni, korang terjah la blog NI ye

saya dengan serba-salahnya nak tag


hehehe..
jom terjah blog diorang.. and blog NI gak

*saya blogwalking mcm siput sedut je skrg :)

11 comments:

  1. nasib baik tak di tag,, takot tak dapat buat,,haha ^^_

    ReplyDelete
  2. thanks join segmen ni k.. dah follow :)

    sila follow group 1 pula... tengok kat sini

    http://nedzblinkblink.blogspot.com/p/senarai-link-join-segmen.html

    ReplyDelete
  3. hye ~ datang dr segmen yg sme
    Follow me ~ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hai..sama segmen la..salam ukhwah :)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg same..jemput la k blog sy :D
    http://cbudak-comot.blogspot.com/2012/03/segmenjom-tambah-follower-by-ni.html

    ReplyDelete
  6. saya dah follow... sy dah segmen Ni.
    follow sy http://kisahemasputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah..

    done folo & dtg dari segmen y sama

    http://mamauni107.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-tambah-kenalan-by-ni.html

    ReplyDelete
  8. Done follow u..Dari segmen yang same..

    http://l0llalici0us.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-tambah-follower-by-ni.html

    ReplyDelete
  9. dri contest yg sme :) http://fyzaitusaia.blogspot.com
    good luck

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...