-->

mood baik punye

Views


Terasa lama sangat x ber'blogging'
padahal baru seminggu je pun
seminggu yang dah rasa macam tak cukup tanah terkejar sana-sini
dengan macam2 hal yang berlaku minggu ni

At last, settle gak sumenye

Alhamdulillah
:)

rasa lega sgt
and FREE!
ahahaha
*bahagia sungguh*

and thanks to those y baik hati singgah blogku yang dah start nak bersawang
kinda terharu gak la
well, I'm senja(sensitif+manja) sekali-sekala tau
bertakung airmata di balik senja
kihkih

before I'm off, korang pnh tgk x bottle y mcm ni?



It's cute ^^ hehe, I'm talking nonsense already

-start blogwalking from this moment-

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

16 comments:

  1. hahaha.. sangat2 comel botol tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. botol tu? penah tengok *angguk2

    manusia lumrah lar tak dapat lari dari kesibukan. alhamdulillah semuanya dah selesai :)

    ReplyDelete
  3. botol air telefon lagi comel., trylah pakai., hahahaha..

    ReplyDelete
  4. tak pernah tgk lagi botol cenggitu..comelnya..:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..xnak share ke apa yg da setel tu? hihihi btw, tol ke ade botol yg atas besar bwh kecik mcm tu? hik3, oh ya, thanks 2 u t00 dear..=)

    ReplyDelete
  6. eh , first time tgk botol tu.. heheh :)

    ReplyDelete
  7. gua suka minum ayaq dalam botol kiut makanya gua kena serang tesco esok cari air tuh :D

    ReplyDelete
  8. sudah free yah skrng . boleh la blogwalking ke blog sy plak yer . hehehe
    btol itu tak penah lihat la . slim nye yg bwh....



    1st time here . feel free to vsit speechless009

    ReplyDelete
  9. waaa.. untungla da free.. siswi ade 1paper lg.. then..rumah manis rumah..hehe

    ReplyDelete
  10. welcome back ! happy blogging :) hehe... saya tgh periksa , so buat kerja pun terkejar-kejar jugak , ehehe

    ReplyDelete
  11. yeay !! dah aktif blogging balik :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...