-->

Tempat yang jauh lagikan dikenang~

Views


Hari tu, aku godek2 la video2 menarik kat Youtube kan

then, ada 1 vid ni cm klasik gila je aku tgk preview/trailer nye
aku pun ape lagi

download la menggunakan downloader y mmg expert tahap kelajuannya berbanding menonton secara online
ha ha ha 
Ni videonya



Serius buat aku terkenang negeri sendiri

Tgk dlm video ni, mmg rasa mcm diri berada di sana jua saat ini

he he he *puitis x ayat saya?

kau ada? kihkihkih (gelak 3 harakat, bukan 3 rakaat ye)

aku suka quote ni

Bukankah kecurigaan itu telah terbunuh tika kita bersapa- Usman Awang


overall, aku rasa video ni mmg awesome sgt

maybe sbb ni la tmpat lahirku, tmpat ku bermain dan terjatuh 
tersepak batu, jatuh basikal, jatuh cinta.. Oops *geleng-geleng

by the way, Ladang Tebu is my childhood area 
Kilang Gula

that's why la I pun 'manis' orangnya

hahahaha

ok, bila ayat perasan dah kuar ni, mksdnya kena stop da la ni...


Tolonglah tengok! (nada memujuk ni) ^^


terkenang segala detik manis pahit di rumah :(

10 comments:

  1. as salam,

    nice entry n nice sharing, sweet memories bila flashback balik tpt kita membesar.. :)

    ReplyDelete
  2. jadah UFO tu . kahkah.
    btw yg lawaknya part mnjeritt .

    Oh ya . Perlis lagi cantik dan asli dari Kedah *sobs sobs ( ngaku ngeri sndiri tak lawa)*
    sabtu ni kita cadang mandi di bukit jernih dan shopping di Padang Besar . kalau jadi insyaAllah .

    ReplyDelete
  3. sungguh manis blogger ni menaip entri penuh dengan madah. paling best, madah usman awang tu. :D

    kenapa ramai sangat suggest pasport ekspres ni? jap, nak layan dulu...

    ReplyDelete
  4. disebbkan entri yayah nie..kumbang tgk short film nie.hehehe..ermmm..memang terbaikkk..cinematografi dia terbaikk..nk pomote kt blog gak lah nanti hehehe

    ReplyDelete
  5. first time tgk cite nie.. hihihi :)

    ReplyDelete
  6. wait yaa,,, sedang download, tapi besau gila file nye,haha

    ReplyDelete
  7. kiranya video nih dibuat khas utk cik yayah la kan..hehe

    ReplyDelete
  8. yup! mmg awesome! *tetiba rindu kat kawan pulak*

    ReplyDelete
  9. mcm best.. siswi xsmpat tgk la dear.. later siswi tgk k.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...