-->

1% about assignment..... 100%

Views
hati tengah suka sebab baru lps test (xdela baru sgt)..
tp memang lps test rasa mcm nk enjoy jap.. (kejap ke???)
huhu.. maap2..
sekali sekala release pressure dlm pale otak nih cool gak..
x sedar diri assignment melambak2
tunggu disiapkan..
nk buat apa ek??
any idea??
hurm, marilah kita belajar serba-sedikit pasal buah-buahan ek
kebetulan td bc buku pasal buah2 nih
utk assignment plant protect..
blm siap tp dlm progress
buah y terplih utk dijadikan bahan rujukan dlm assignment aku adalah
DURIAN BELANDA
aku cukup suka durian belanda
rasa nak kata manis macam strawberi tu xla sangat
tp buah durian belanda ni fresh la kalu mkn kat umah
(ayah tanam pokok ni kat umah)
setiap kali berbuah, mmg kitorang x sabar nk mkn
bkn senang kot nk beli..
yeke???hihi
buah ni mengandungi pelbagai khasiat dan kegunaan
selalunya org2 asli y mula2 discover khasiat tumbuhan2 ni sbb diorg kn primitif
bgs2..
antaranya buah ni dipercayai blh merawat penyakit kanser, kencing manis, ubat demam..
n mcm2 agi la
buah nih juga blh dimakan begitu saja (mcm iklan gardenia tu)
blh juga dinikmati dlm bentuk jus yang segar...
terliur x?? hihi
ok la.. ni just briefing je
selengkapnya akan disambung selepas commercial break....
wallahualam..
n wassalam
(^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...