-->

::Thanks Yongseo for your beautiful memories::

Views
bila nak wat entri ni.. terasa mcm aku nih die-hard fans Goguma lak.. tapi, ni aku dedicate special for Yongseo couple.. even though diorang x kenal pn aku.. haha


mula2 aku leh terjebak ngan WGM ni sbb aku khusyuk dok cari vid seohyun (2010).. sbb time tu aku mmg minat seohyun.. hehe.. then, kalu da nme Youtube, mcm2 benda x berkaitan pn leh kuar.. aku pn nmpk satu vid dia dating ngan someone.. tp time tuh mmg x bpe layan reality show korean ni.. setelah meneliti alkisahnya WGM ni, aku pn excited sgt nak tgk.. hihi.. and aku follow diorang nye kisah sampai la abes..
perasaan??
aku nih emosional sket bab2 feeling ni.. and I hate farewell.. since my eyes will be shed with tears..
and yes, I cried a lot while watching the last epi.. I'm sorry but I can't stop myself thinking there's no more excitement to watch WGM.. haha.. what a typical thought rite.. who cares then..
anyway, thanks to Yonghwa and Seohyun who never fail me with their sweet memories.. and for those who interested to watch them full episodes 1-51 eng sub.. u can get from me anytime.. Haha...
bye, bye Yongseo........ T_T


last pic.. hope they will be good friends after this..*_*

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...