-->

Aku ingin memiliki...........

Views

Dah lama aku nak confess hal nih.. cuma mungkin dalam hati aku xde taman sepertimana orang lain gembar-gemburkan... aku cuma insan biasa.....


Biarpun aku tidak menyatakan secara terang mengenai hasrat di hati.. namun, akan kucuba meluahkannya dengan cara tersendiri...


aish, nosebleed
aiceh, jiwang karat plok rasa diri hamba ni.....


Actually, aku nak sangat ada 'boyfriend' yang boleh aku peluk time sedih.... time aku nak tidur... tempat aku melepaskan segala geram dan rasa tak puas hati kat dia...




How I wish I can do that......




tapi aku masih belum bisa memiliki... akan aku kumpul sedikit demi sedikit kasih sayang yang bersarang di hati.... untuk mendapatkannya jua satu hari nanti..........


Oh, Mr Bear yang comel... Wait for me....











2 comments:

  1. jiwangnye yayah...hahhaa..jgn pluk boyfren,x baik..hehe

    ReplyDelete
  2. Heh, ni mutual boyfriend bear je.. tape2 :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...