-->

Pesta Konvo!

Views
sambil layan lagu SNSD ni, tetibe rasa mcm rajin nak meng'update' blog...
mata bersinar-sinar sebab berair mata menahan ngantuk... 




sape suruh tido lambat sangat semalam? dush

asyik bersuka-ria di Pesta Konvo... seronok gak jaga booth FPB (Fakulti Pertanian dan Bioteknologi).. walaupun x banyak yang kami pamerkan kat booth tu.. tapi alhamdulillah sebab meriah gak sambutan.. 


paling kurang pun budak2 suka datang tengok anak ayam ngan burung puyuh tu.. layankan aje karenah budak2 tu.. haha.. yang dah besar panjang pun terpaksa dilayan.. 


kalau yang memang rajin bertanya tu, memang terbaik... sekurang-kurangnya ada gak ilmu yang diperoleh walaupun hanya sedikit :)

over lak mr monkey ni amek gambar.. haha
x kurang ada jugak yang bawak kamera canggih2 amek gambar..
 jeles I taw... bila la nak dapat beli kamera camtu ek????


as usual, banyak je jual tudung2, baju2 dan macam2 lagi la.. tapi yang menarik perhatian aku booth makanan je... kekeke


aku pun tak nak la melepaskan peluang keperakan ni dengan membeli skin laptop... baru!
simple but nice kan?



and aku sangat teruja dapat tengok bear pakai baju taekwondo... besar gedabak kot! memang puas la peluk malam-malam kalau dapat Mr. bear tuh.. eceh





and semalam aku jumpa dengan Fiza, ex-skulmates aku dolu2... hehe.. almaklumla UMT ngan UniSZA ni dekat je.. tapi jarang jumpa sebab sibuk ngan hal masing-masing... 


buat pengunjung misteri booth FPB yang ke-200 dan ke-400, tahniah sebab anda terpilih mendapat hadiah misteri dari saya.. 


simple gift je.. hope diorang puas hati la ea.. 


kira sempoi abes la adiah tu.. maap ye.. saya blm ada gaji sendiri nak support kete Mercedes Benz sebijik.. hoho.. 


and to all graduates UniSZA this year, hope all of you will be able to contribute something to your country...  Hidup Malaysia! Semangat!!!!


and semoga sukses selalu... insyaAllah :)


 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...