-->

Andai aku punya rumah sendiri

Views

Rumah sendiri disini bermaksud rumah idaman
ahaha
ada kaitan x?? *ek-blinkblink


aku sgt2 berminat dgn interior design ni
pnh gak la suarakan hasrat hati kat ayah
then, feedback mmg lgsg x masyuk..
adeh, xpe2
paham dh aku ni lemah bab2 deco ni
*nada pasrah
apa pun x boleh......



tapi, aku ada la 'Google'ing a few design for home deco
aiseh... sungguh la wat ati aku geram
dah la unik, elegan, kontemporari... blablabla
y pastinya aku suka!!!
oh tidak, control your emotion Yayah


ok, back to the point


Living room yang OMG, Subhanallah.. mmg lawa la..

Bathroom y memang bersih tahap x hengat.. ahaha

Y ni pun lawa.. suka, nmpak tenang.. x serabut

Dining hall ekslusif bersama keluarga.. aiseh ayat..

Contemporary concept of dining hall

Kitchen... lawa la..

Zzzzzz

Keje jgn x keje.....


haila,*bukan nada mengeluh taw
mesti smart abes la kalu aku leh deco rumah mcm ni skali kan
tunggu la ada rumah sendiri
dengan syarat, fulus pun kena la 'ekslusif' skali

heheheehehe


credits to the owner of these pics


11 comments:

  1. wahhh !!! suka giler Uncha dibuatnya kalau memiliki rumah yang mcam ni.. !!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kena start savings dr skrg la.. hehe.. *azam je

      Delete
  2. haiiyyoooo,,, sedap nye rumah tuhhh,,,, :'DDDDDD

    long time no see,,, dear yayahhh,,,, sori lame ta datang,,ahk ahk

    ReplyDelete
  3. nk jgk la wat uma cmni nanti....(:

    ReplyDelete
  4. cantiknye..boleh ler upah yayah utk deco umah kitorang nanti..hik3,

    ReplyDelete
    Replies
    1. aish, xde bakat la.. heheeh.. sila rujuk pihak y mmg da power bab2 deco ni.. hehe

      Delete
  5. bile nak ade rumah sndiri ni....hehe..

    btw,cntik la design rumah kat ats2 ni..

    ReplyDelete
  6. Smart arrr design rumah tu.Kalo sy,satu rumah mesti warna biru.Muehehehe :D

    ReplyDelete
  7. pernah tengok cite personal taste tak ?
    kite suke rumah macam sanggojae tuu !

    ReplyDelete
  8. dh tgk cite tuh.. aah, rupa tuh pun cntik.. sbb rumah kayu cam klasik.. nmpk kontemporari tp ekslusif.. ^^

    ReplyDelete
  9. Hehe alhamdulillah, selepas saja major renovation that we had few months ago, I got to decorate my own bedroom. Tapi lagi best if dapat decorate seluruh rumah, mesti lawa kalau kita buat (haha) tapi onkos saja tiada.

    Nisa'

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...