-->

Apa yang bestnye 'blogwalking'??

Views

Tetiba rasa macam nak kongsi apa yang aku dapat time blogwalking






1. Ilmu dan tips2 berguna
nih la tujuan utama aku blogwalking.. seronok baca blog yang penuh informasi, fakta2 menarik, gambar2 pelik y x pernah lihat
dan sebenarnya kagum dengan effort tuan punya blog 
untuk sampaikan entri y super duper best mcm ni
Thumbs up!




2. Lagu baru




ehehe.. selalunya orang x suka blog2 yang sarat dengan 'gadget' pelbagai ni
tapi bagi aku yang gila dengar music nih
kengkadang tercari-cari gak lagu baru
well, xkan sepanjang masa nk dengar lagu kpop je kan
sekali-sekala nak gak dengar lagu omputih or lagu melayu
macam previous entry aku ada masukkan lirik2 lagu yang aku rasa best
tu sume sebab blogwalking la
kalau lagu tuh best, aku akan layan lagu tuh..
peminat music mcm aku nih memang...

suka je XD




ahaha

3. Bosan dengan Facebook
Already??

X baik menipu!

ahaha
bukan2..
ok2, aku ngaku since aktif berblogging and berblogwalking ni aku dah jarang on9 fb
senanye kampus aku dh block FB access, tu la pasal



kekeke
xla... sebab aku suka tgk penulisan sahabat2 blogger lain yang bagi aku, aku rasa mcm aku mengenali karakter si penulis dengan membaca mesej yang disampaikan melalui sesuatu entri
ada yang menyatakan perasaan xpuas hati, pahit manis kehidupan sehari-hari
tapi dengan cara yang lebih dinamik berbanding dengan post status kat fb


4. Leave comments
ahaha..
ni hobi aku since blogwalking kat blog2 orang
bukanlah niat di hati aku nak tambahkan followers dengan cara ni





cuma bagi aku la kan, bila entri tuh menarik..
aku xkan teragak2 berkongsi pendapat aku tentang entri si dia
ehem, ehem
so, kpd sesape yang aku slalu komen2 kat blog dia
aku minta ampun dan maaf sebab selalu sgt menyemak kat blog korang






hukhuk
tuh je cara aku nk appreciate entri korang yang best..

rasanya tu jela kot 
maybe ada byk lagi kelebihan ber'blogwalking'
yang x tercapai dek akal
x terluah dek kata2
cumanya
pesanan ikhlas buat sahabat2 blogger sekalian
teruskan berkarya
insyaALLAH, saya sentiasa menyokong anda

Happy to be a part of blogger
Hope u'll find some excitement in blogging someday

Take care sume...
wassalam








                          Dari pena penulis, 
Dear Yayah


8 comments:

  1. haha,, pulak nak minta maaf klo meyibuk komen,, blogger lagi suke kaann.... ke cik semut ta gemar ku komen nieh?? dah slalu komen sini,, ta suke cakap,, :(

    ReplyDelete
  2. haha..betul tu..kadang2 bw nie kita dapat baca benda2 pasal orang lain yang xde kat fb...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Hye dayah :)suke blog walking eyh? Sama lah.Cuma skrg musim sekolah.so, busy sikit. Btw, kita sama.FB bosan bila kita start BW :D

    ReplyDelete
  4. @akuamir: suka je org komen :) npe nk terasa lak.. u r one of the top commentor in my blog actually. terharu
    @Azlan Hassan: bia amek masa pn bc entri pnjg2, tp kdg2 smpai apa msg y dia nk smpaikan tuh
    @Nurammarlina: blogwalking is fun! ahaha

    ReplyDelete
  5. susah nya nak chatbox dekat box tu. Gangguan Widget Do leave a comment :'(

    ReplyDelete
  6. ya betul! setuju.. best2..

    p/s: pestime masuk sini.. ehem2.. buat la pop up wndow coment =)

    ReplyDelete
  7. @liyana: samela kita :)
    @Cekbolat yang comel: x reti.. ahaha.. alasan :P.. thnks singgah cni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...