-->

Bakal merindui blogging~

Views
gaya macam nak delete blog je kan?
xla.. 
aku dh nk balik kampung
CUTI SEM BERMULA!
best2

ok, from now on
maybe aku akan jarang blogwalking
blogging 
dan sume mende yang ada kaitan ngan internet surfing ni
sebab umah aku memang xde internet
kuno?
xla, bese je
nanti insyaALLAH, kalau berkesempatan
aku akan ziarah blog sahabat2 y lain
Take care sume
Wassalam 
Sayang korang *ikhlas


7 comments:

  1. alaaa kesian nye..xpe..nanti aq dtg jaga blog ko..ekekeke

    ReplyDelete
  2. @EZAD AMIR: baik sungguh hati kamu ye :)..

    ReplyDelete
  3. takpe..tak blogging pun byk lagi benda lain boleh buat kan..:)

    ReplyDelete
  4. alala.. blogging ni bile2 pun boleh.. ia hobi KAN?

    ReplyDelete
  5. time cuti kenalah cuti., blog boleh diabaikan., hahaha., selamat bercuti..

    ReplyDelete
  6. Enjoy yr holiday yayah..dun worry nti ada masa ak singgah cni tlg sapu2, cabut2 rumput ke..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...