-->

:)

Views

Bestnya dapat ber'blogging' semula.....
ha ha ha

sem ni wi-fi x berapa nak menggalakkan aku untuk online selama yang boleh
=.="
tp better la drpd xdpt lgsg kan.. he he
Alhamdulillah

Kali ni aku nak ajak kwn2 blogger sekalian
Review blog kawan2 yang lain :)

xperlu banyak2 blog 
1 pun dh cukup
sekadar menambah pengetahuan dan berkongsi kisah dan pengalaman
in syaa Allah
nanti ada masa, leh la singgah blog2 tu

Korang just msukkan link kat komen je..
X susah pun kan? :)

ok la.. rasa nk blogwalking je

sblm tu, 
nk promote blog Kak Wan aka my coursemate



I adore her blog so much :)

Salam sayang
Take care

10 comments:

  1. yayah,. happy bestdayyy dear,. :)
    semoga pjg umur n dmurahkan rejekiii,
    semoga setiap hari dlm kehidupan sentiasa mendapat rahmat dari Nya., InsyaAllah., :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak for remembering ^^.. may Allah bless u too

      Delete
  2. lame btol xnmpak berblog :P

    ReplyDelete
  3. yup2..betul tu yayah, better slow dari xde langsung..hehe

    ReplyDelete
  4. selamat ber blogging ^^ hehehe

    ReplyDelete
  5. Teringat waktu zaman belajar dahulu. Wi-Fi di universiti memang *tut*.

    Nisa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...