-->

Happy to be alive.. Alhamdulillah :) #SOHObiz

Views

Roll eyes and Smile :)


Setelah hampir 2 3 tahun tak jenguk blog yang tenggelam dek habuk,
apakata kita mulakan bacaan blog ni dengan al- Fatihah...
 

Yeay! Alhamdulillah, blh tambah saham akhirat ye dok :)

Wah, teruja sbb dh lama tak menaip dalam blog sendiri. 
The feeling of a newbie datang kembali. muahaha.. 
apasal gedik smcm ntah ayat aku ni.. 

Sekarang, umur dh 25.. dh masuk suku abad dh pun aku ni.. hihi
oh mak, cek nak kawin, blh? wink2
*mak geleng kepala je.. haha

Ok la part merapu dh abes
Aku nak story bab excitednya aku nak join SOHObiz ni
SOHOBiz with Tlc

They are totally inspiring, with a great positive thoughts and minds
mmg terasa aura positif tu sekali
disebabkan perangai aku yang selalu je feeling down sorang2
with a dark force and negative aura surround, haha
apa kata ubah cara fikir dan cuba sahut cabaran kali ni

sampai bila nak berada di comfort zone kan2?


ok la.. nanti i update lagi psl SOHOBiz tu..


#sayajualpremiumbeautiful #mineralcoffee #jomsihatuntukibadah

2 comments:

  1. selamat kembali berblogging dear
    chaiyok2 (^_~)

    ReplyDelete
  2. sejuk mata membaca entry nie..hihi tapi sohobiz tu apa dayah? hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...