-->

Segmen-5 Blog paling diminati 2011

Views





1# Life's Answer



1st choice doesn't mean the famous blogs ever rite...
aku suka blog ni sebab sempoi, nice photo editing.. and a part of it
aku sangat2 suka gambar nature# (lebih kurangla minat kitorang suka photography) hee

2# Ain Zulaikha



doodles dia memang mencuit hati
cute lak tuh XD
buat aku tersenyum je baca..
teringin nak melukis tapi x hebat mcm dia
sbb aku memang xpandai melukis
so, envy xelok, baik usha blog dia pn jadi la :)

3# Ben Ashaari



Blog dia memang dah sedia maklum antara yang terbaik
aku pun tanpa segan-silu mengaku yang aku tertarik dengan mesej yang disampaikan
berinformasi, dan up-to-date
kena dengan isu-isu semasa
eceh, macam pemberita lak aku ni.. Haha

4# Lyssa Faizureen


Lyssa banyak sangat tutorial mencantikkan blog
aku terhutang budi dengan dia
Haha
disebabkan tutorial-tutorial dan tips 'terbaik' yang dia kasi
aku pun suka hati nak blogwalking kat blog dia
XD


5# Nescafe Milo



sesuai dengan slogan (slogan ke tuh) blog dia
bukan sekadar omongan kosong
anak muda ni santai dalam memberikan pandangan 
tapi penuh dengan tazkirah dan nasihat sebenarnya
macam si ustaz bercerita ^^

done with the 5 favourite blog list
now, I tag

Naqibah
Afiq Yassin
Farez Shah

have a nice day #blogwalking

4 comments:

  1. fuhhh . minattt blog Lyssa erkkk . tengss sgt ! Begitu terharu lah dearrr >.<

    ReplyDelete
  2. Salam Ceria Tuan Blog(Noriah).
    Singgah Dari SEGMEN yang sama.
    semoga kita menjadikan blog lebih bermanfaat di masa hadapan...InsyaAllah

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...