-->

Wishlist 2012

Views
Wah, seronok kau dah masuk tahun baru

Amacam azam tahun baru?
nak jadi lebih baik?
Bagus2..

Ok, entri nih xde kaitan dengan azam pun
Hahaha
aku saje nak kongsi 'wishlist' utk 2012
xdela wishlist sgt
more to
:

DESIRE TO HAVE THOSE STUFFS!


1# Samsung Galaxy S2

biarpun aku nih bukanlah seorang yang cermat (x reti nk jaga barang dengan elok)
setakat admire pn aci la
*Orang lain dh berkurun guna, aku baru nak masuk list.. ahaha

2# Girls' Generation Diary
Ohoho.. cool abes la
aku kan a part of SONE
so, memang rasa mcm nak beli diary y ada cover muka diorang
muahaha
lgpn, aku memang pantang tgk mende cute ni *winkwink
and private diary aku dh nak abes page nye-alasan-

3# Novel Jemari Seni
aku kan peminat Hlovate
Cite pasal suami isteri... ye kot.. Xpnh baca ^^

______________________________________________________

actually, 
bukan material menjadi priority dalam list aku

aku nak jumpa kawan2 SMAP
nak jumpa Dirah, Didie, Farah, Aniah, Aini Sainin
dan warga Genesis o3'
I miss them so much
T.T

kalau leh 'hangout' sehari ngan diorang pun
aku rasa dah cukup untuk aku lepaskan rindu
sayang korang!




Bila plak la nak leh amek gambar mcm ni lagi
T.T
May ALLAH bless all of u


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...