-->

Rahsia Tarikh Lahir

Views

Lama rasanya x post entri
bukan apa
sibuk exam
4 critical papers lined up for 4 days in a week 
ada gak la rasa mcm nk terjun bngunan
ala-ala bungee jumping
muahaha

then, aku dah mula nak melagha kan diri dengan blogwalking jap
ttbe jeles tgk org len update entri slalu
aku pun nak gak share ngan korang

Ni ha
:
:
:

Rahsia Tarikh Lahir
atau yang ini

rahsia tarikh lahir berdasarkan bulan

 Element Tenaga diri dan 5 jenis tenaga asas yang membentuk/mempengaruhi personaliti anda
ELEMENT6
Elemen Tenaga Diri anda adalah BESI - kekuatan anda adalah pada mental dan pemikiran serta prinsip diri
CORE6
Mudah rezeki – duit, bijaksana, pemimpin, utamakan keluarga
SUB-CORE2
Kekuatan pada mulut – bercakap, banyak cakap, lembut hati, menarik wanita/lelaki
DRIVE5
Pemimpin, berprinsip, pelbagai kemahiran, cabaran, degil, keras hati, sibuk, ‘destructive’, pemarah/geram
SUB-DRIVE1
Sendiri - tidak bergantung pada orang lain (independent), pemimpin, bijaksana, menarik pendengki & cemburu
LIFE-FACTOR4
Ilmu dan perancangan, kehidupan, pandai, bijaksana, suka ilmu @ merancang, ada nilai seni, boleh dipercayai, pandai masak

*Ok, part yang pandai masak tuh aku ngaku salah.. 
Hehe :)

Ada lagi 9 asas yang membentuk/mempengaruhi kelakuan kita:
and mostly agak tepat la y masuk dlm list ni ngan diri aku
Ok, try la..
saje suka2
hee


9 jenis tenaga asas yang membentuk/mempengaruhi kelakuan (perilaku dan tingkahlaku) anda adalah :
1)41Boleh merencana/merancang sendiri / belajar sendiri / ilmu mudah dapat, TAPI: perancangan kerap tergangu / perancangan dirahsia / cabaran dari perancangan
2)19Suka buat kerja/bisnes secara sendiri / kejayaan atas fktor sendiri, TAPI: tidak suka menurut karenah orang lain
3)51tenaga ‘self-centered’ / individu berprinsip / kerap bergerak/berjalan/outstation
4)96Bisnes mendatangkan kejayaan/duit / tenaga usahawan
5)21Bercakap atas autoriti / rasmi, TAPI: suka mengarah / kecilkan hati orang lain tanpa sedar / berterus terang
6)72Bersikap ‘friendly’ / terima nasihat dari orang lain / menarik penyokong & ‘opposite sex’ / boleh terlibat dalam hubungan secara rahsia
7)91Suka berniaga secara sendiri / buat kerja sendirian / ‘lone ranger’
8)16Menarik pengikut @ penyokong / personaliti moden & stylish, TAPI: kerja sendirian demi mengejar kewangan / kejayaan. Nota: jika kod ini di sektor ibu, hatinya terbuka untuk berkahwin dengan orang yang lebih tua @ muda @ lain bangsa
9)67Duit diguna untuk mempengaruhi seseorang (+ve/-ve) / suka belanja kawan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...